KONTAKT

KONTAKT

Uanset om du allerede er helt klar over, hvad du vil have, eller om du stadig er en smule i tvivl- Hold dig endelig ikke tilbage, giv mig et kald eller fyr en besked i min retning,

+45 53 60 17 38

 
 
 
 
 

Hvordan fungerer det?

Du kontakter mig

Vi tager billeder

Vi finder stil og location

Jeg redigerer billeder

Vi finder en dato

Du modtager billeder

Handelsbetingelser
Senest revideret: den 1. januar 2024


Stillbilleder og videoproduktion er at betragte som et færdigt produkt med de betingelser, vi sammen har indgået, før vi udfører opgaven.
Rettigheder ejes af fotografen. Kunden har brugsret.

Frikøb af råmateriale er tilkøb.Stillbilleder:


Brugsrettigheder
Julius Waag ejer 100% rettighederne til billedmaterialet. Kunden har brugsret til billedmaterialet. Trediepart har ingen brugsret, men kan tilkøbe brugsret. Billeder må ikke redigeres eller på anden måde ændres uden samtykke. 


Udlevering af råmateriale
Julius Waag udleverer ikke raw billedfiler. Han opbevarer som udgangspunkt det redigerede billedmateriale i tre måneder, men ikke billeder, som er kasseret i sortering og udvælgelsesprocessen.


Frikøb af råmateriale
Det er muligt at frikøbe raw-billeder. Dette koster + 50% af opgavens samlede pris + timeforbrug for kopiering til harddisk og forsendelse. 


Videoproduktion


Levering og brug
Når man køber en videoproduktion, så køber man en færdig video eller kortfilm. Der må derfor ikke klippes eller redigeres yderligere i materialet uden samtykke, ej heller benytte udvalgte klip i andet materiale fra trediepart. Det bedste er at spørge, så finder vi den rette løsning.


Brugsrettigheder på videoproduktion:
Levering og brug af videoproduktet Når man køber en videoproduktion, så køber man en færdig video eller kortfilm. Der må derfor ikke klippes eller redigeres yderligere i materialet uden samtykke, ej heller benytte udvalgte klip i andet materiale eks hos trediepart. Det bedste er at spørge, så finder vi den rette løsning.


Udlevering af råmateriale
Når man køber et produkt, så køber man den færdige film, ikke råmaterialet. Jeg opbevarer som udgangspunkt råmaterialet, hvis kunder ønsker flere videoer klippet senere. Det er muligt at købe råmaterialet, men i de fleste tilfælde anbefales det ikke, da:


  • Der skal en fagperson til at navigere i filformater, farveprofiler, frame-rates, opløsning m.m.
  • Der ligger et større sorteringarbejde ved at overdrage filer.
  • Det er oftest meget store mængder data, som det kræver tid og båndbredde at overføre eller levere på en ekstern harddisk.


Frikøb af råmateriale
Det er muligt at frikøbe råmateriale. Prisen variere fra job til job, da datamængderne ligeså variere. Som udgangspunkt er nedenstående priseksempel for 1 optagedag. Startpris for frikøb er kr. 7.000,- som inkludere en passende størrelse ekstern harddisk og forsendelse, herefter timeforbrug for sortering, filnavngivning og overførsel til harddisk. Timeprisen er kr. 800,- Eksempel: Frikøbspris + 2 timer = kr. 8.600,-
Alle priser er eksklusiv moms.